Prova ontzorgt en biedt rust

Het is prettig om te weten dat beheer en onderhoud van je bedrijfspand in goede handen zijn. Dat geeft rust. Prova hecht veel waarde aan die vertrouwensband. Het is onze taak om je op het gebied van vastgoed te adviseren en ontzorgen. Dat doen wij altijd in overleg met jou. De klant komt bij ons op de eerste plaats en houdt in alles de (eind-)regie. Wij hanteren een transparante werkwijze, waarbij integriteit, professionaliteit en efficiënte service voorop staan. Prova biedt dienstverlening op maat. Het is onze primaire doelstelling om het vastgoed van onze klanten zorgvuldig te beheren en in optimale conditie te houden.

Meer over ons

"Voor ons is het belangrijk dat wij ontzorgd worden. Een contactpersoon voor het geheel maakt dat wij alleen hoeven te signaleren. Prova regelt de rest, tot tevredenheid."
Jos van Dommelen

Diensten

Trots op onze mensen

Wij zijn enorm trots op al die medewerkers, die ons bedrijf naar buiten toe uitdragen en een gezicht geven. Met hun vakkennis, professionalisme en servicegerichte instelling zijn zij ons kapitaal en onze kracht. Wij verwachten iets van hen en zij mogen van ons iets terugverwachten. Goede arbeidsvoorwaarden, een prettige, familiaire arbeidssfeer, gerichte trainings- en opleidingsprogramma’s en vanzelfsprekend een divers samengesteld personeelsbestand. Bij Prova zorgen wij voor de klant en voor elkaar.

Wij leren je graag kennen