Medewerker van de maand

Sinds een aantal maanden werkt Corina bij Prova en haar enthousiasme voor het werk was vanaf minuut één duidelijk zichtbaar. Mede hierdoor en daarnaast ook haar uitmuntende werk, levert haar de titel medewerkster van de maand op!

Corina verzorgt de schoonmaak in het Damianenklooster in Sint-Oedenrode, wat zij een geweldig mooi monumentaal pand noemt. “Het contact met de cliënten maakt het voor mij erg leuk en bijzonder” zegt Corina.

In het klooster vestigt zich momenteel Promentis, een afkickkliniek voor hulp bij verslaving & eetstoornissen. Door haar werk is ze dagelijks in contact met deze mensen en het sociale aspect is voor haar een meerwaarde om hier te werken. Ook het onderlinge contact met collega’s en werkgever vindt zij super, dit maakt het persoonlijk: “Bij Prova word ik niet gezien als een nummertje, je krijgt waardering voor wat je doet en de kans om jezelf te ontplooien”.

Corina omschrijft zichzelf als enorm perfectionistisch en zet graag alle puntjes op de i, daarom is deze baan dan wellicht ook op haar lijf geschreven. Wat zij het leukste vindt aan haar werk? Dat is de diversiteit, dit is voor haar erg belangrijk omdat daardoor geen dag hetzelfde is.