Professioneel & vakkundig

Een jong, dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in facilitair beheer en schoonmaakdiensten op het hoogste niveau. Het welzijn van mensen staat bij ons centraal. Een goed georganiseerde en hygiënisch schone werk- en leefomgeving heeft onze primaire aandacht. Prova neemt je deze taken uit handen, zodat jij je zorgeloos kunt richten op je kerntaak: je bedrijf laten bloeien en groeien.

meer over ons

“ Hygiëne is in onze branche ontzettend belangrijk, zeker nu. Bij Prova snappen ze dit als geen ander en zorgen ze dagelijks voor een schone praktijk. Wij zijn dan ook zéér te spreken over Prova en haar dienstverlening! ”
Tom van den Brand - Gebitsprothese Best

Diensten

Trots op onze mensen

Wij zijn enorm trots op al die medewerkers, die ons bedrijf naar buiten toe uitdragen en een gezicht geven. Met hun vakkennis, professionalisme en servicegerichte instelling zijn zij ons kapitaal en onze kracht. Wij verwachten iets van hen en zij mogen van ons iets terugverwachten. Goede arbeidsvoorwaarden, een prettige, familiaire arbeidssfeer, gerichte trainings- en opleidingsprogramma’s en vanzelfsprekend een divers samengesteld personeelsbestand. Bij Prova zorgen wij voor de klant en voor elkaar.

Wij leren je graag kennen